Пошуковий запит: (<.>A=Асауляк А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Віннікова Л. Г. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20
|
2. |
Дубатовка Г. В. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини [Електронний ресурс] / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22
|
3. |
Асауляк А. В. Моніторинг бактеріальних заквасок для ковбасного виробництва [Електронний ресурс] / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 69-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_22
|
4. |
Стинга Л. М. Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас [Електронний ресурс] / Л. М. Стинга, А. В. Асауляк, С. І. Білоус // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_13
|
5. |
Солецька А. Д. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24
|
6. |
Віннікова Л. Г. Дослідження впливу комплексної добавки "Полімікс" на сировину з вадами PSE та DFD [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Л. М. Стинга, А. В. Зюзько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__52
|
7. |
Солецька А. Д. Розробка рецептури м’ясних паштетів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 205-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__53
|
8. |
Віннікова Л. Г. Особливості виробництва балика з термічною активацією [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__24
|
9. |
Віннікова Л. Г. Встановлення строку зберігання напівкопчених ковбас зі зниженим умістом нітрита натрія [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 90-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__25
|