Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Асауляк А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Віннікова Л. Г. 
Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 417.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дубатовка Г. В. 
Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини [Електронний ресурс] / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.097 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Асауляк А. В. 
Моніторинг бактеріальних заквасок для ковбасного виробництва [Електронний ресурс] / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 69-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 342.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Стинга Л. М. 
Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас [Електронний ресурс] / Л. М. Стинга, А. В. Асауляк, С. І. Білоус // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.743 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Солецька А. Д. 
Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.147 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження впливу комплексної добавки "Полімікс" на сировину з вадами PSE та DFD [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Л. М. Стинга, А. В. Зюзько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 93.788 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Солецька А. Д. 
Розробка рецептури м’ясних паштетів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 205-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 64.98 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Віннікова Л. Г. 
Особливості виробництва балика з термічною активацією [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Віннікова Л. Г. 
Встановлення строку зберігання напівкопчених ковбас зі зниженим умістом нітрита натрія [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 90-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського